Detinem peste 50 de site-uri pe care se pot publica advertoriale. Domeniile au DA intre 15 si 31 si sunt in continua crestere.
Pe anumite domenii se pot publica articole pe nisele videochat, pariuri etc.


Site-urile au vechime si ipuri diferite. Adaugam constant site-uri noi in portofoliu. Toate site-urile au ip-uri diferite si au si articole fara linkuri.


Adaugam constant site-uri noi in portofoliu. Toate site-urile au ip-uri diferite si au si articole fara linkuri.

Pentru o cantitate mai mare de advertoriale achizitionate preturile se negociaza. Putem factura si la inceputul lunii, dupa ce numaram articolele postate i luna anterioara.


 • Pretul pentru un advertorial pleaca de la 20 de lei. Publicarea pe nisa videochat au pret diferit. 

Contacteaza-ne acum pentru lista completa sau pentru mai multe detalii la [email protected] sau prin formularul de contact.

Pachete advertoriale SEO,cere oferta de articole

Pachete advertoriale SEO,cere oferta de articole Pachete advertoriale SEO,cere oferta de articole
shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image
 • Indiferent cat de mica sau mare este afacerea ta, promovarea online reprezinta inima intregii tale activitati. Prin implementarea unei strategii de promovare eficienta vei reusi sa te pozitionezi in topul brand-urilor cunoscute si sa te bucuri de o afacere de succes. Una dintre ingredientele secrete al unei promovari eficiente este continutul de calitate. Publicarea de advertoriale SEO are multe avantaje.
 • Advertorialele SEO au un continut relevant, sunt bine documentate, originale, atractive si sunt optimizate foarte bine pentru motoarele de cautare. Advertorialele sunt reclama deghizate intr-un continut editorial.
 • O afacere pentru a avea o imagine impecabila in mediul online are nevoie de continut de calitate si profesionist iar motivele pentru care sa alegi advertorialele in campaniile tale de promovare sunt destul de multe dar ti le vom prezenta pe cele mai importante:

  Continutul este 100% original si orientat catre client

  Continutul este 100% original si orientat catre client Continutul este 100% original si orientat catre client
  shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image
  In mediul online, utilizatorii deja nu mai sunt impresionati de reclamele pe care le vad, ba mai mult de atat, prin intermediul programelor de tip AdBlocker aleg sa nu le mai vizualizeze.?Aceste advertoriale reusesc sa imbrace reclamele intr-o forma mult mai placuta intrucat prin intermediul caracterului de editorial, utilizatorului ii este transmisa si o informatie utila. Practic este vorba despre un tip de articol redactat profesional dar pe un limbaj prietenos cu vizitatorul site-ului respectiv.

In mediul online cel mai de succes articole sunt cele redacatate cat mai natural, fara limbaj complicat, fara continut de umplutura.

Advertorialele seo sunt optimizate si urmaresc indeplinirea conditiilor tehnice pentru motoarele de cautare

Advertorialele seo sunt optimizate si urmaresc indeplinirea conditiilor tehnice pentru motoarele de cautare Advertorialele seo sunt optimizate si urmaresc indeplinirea conditiilor tehnice pentru motoarele de cautare
shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image
Limbajul si continutul original nu sunt singurele puncte forte ale advertorialelor seo.
Advertorialele SEO sunt redactate tinand cont de factorii tehnici care intra in calcul precum un plan de cuvinte cheie relevante pentru afacere.
Aceste cuvinte cheie sunt inserate in advertorial in mod natural, asadar nu vei avea probleme in ceea ce priveste modul in care sunt inserate si cum suna propozitia in care sunt integrate.

Indeamna la actiune si tinteste direct catre rezultate

Indeamna la actiune si tinteste direct catre rezultate Indeamna la actiune si tinteste direct catre rezultate
shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image shape-image
Advertorialele SEO indeamna cititorul la actiune, sunt convingatoare si prin intermediul continutului nu forteaza ca aceste actiuni sa fie realizate neaparat. De exemplu, actiunea de a accesa site-ul, de a contacta firma respectiva, sunt realizate in mod natural, practic reprezinta efectul creat de advertorial in sine.

Un advertorial SEO reuseste sa obtina rezultatele urmarite si ofera foarte multe avantaje. Pentru a obtine si tu aceste beneficii solicita o oferta personalizata si noi vom reveni in cel mai scurt timp posibil.